TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 5.
podrobnosti
| Autor: | Sedláčková Hana |
| Nakladatel: | Nakladatelství FIN |
| EAN: | 9788073730260 |
| Žánr: | Učebnice ZŠ, SŠ, VŠ |
| Stav: | Skladem |
| CENA: | 179 Kč |
Anotace/popis knihy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč
KNIHY TROJAN