TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 4 UČEBNICE

podrobnosti

Autor: Sedláčková
Nakladatel: Fortuna
EAN: 9788073730666
Žánr: Učebnice ZŠ, SŠ, VŠ
Stav: Skladem
CENA: 165 Kč

Anotace/popis knihy

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Kontaktujte nás

Adresa

Karlovo náměstí 47/36
674 01 Třebíč