TECHNOLOGIE PŘÍPRACVY POKRMŮ 1 UČEBNICE 3.VYD.

TECHNOLOGIE PŘÍPRACVY POKRMŮ 1 UČEBNICE 3.VYD.

podrobnosti

Autor: Sedláčková, Otoupal
Nakladatel: Fortuna
EAN: 9788071689126
Žánr: Učebnice ZŠ, SŠ, VŠ
Stav: Skladem
CENA: 180 Kč

Anotace/popis knihy

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Karlovo náměstí 47/36
674 01 Třebíč