CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III - 5. VYDÁNÍ
podrobnosti
| Autor: | Bláha Ladislav a kolektiv |
| Nakladatel: | Informatorium |
| EAN: | 9788073331399 |
| Žánr: | Učebnice ZŠ, SŠ, VŠ |
| Stav: | Skladem |
| CENA: | 330 Kč |
Anotace/popis knihy
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Kontaktujte nás
Adresa
Karlovo náměstí 47/36674 01 Třebíč
KNIHY TROJAN